Service

Reparatie

ASP Koude en Warmte Techniek beschikt over moderne serviceapparatuur en een volledig ingerichte servicebus. In geval van storingen zijn ze altijd snel ter plaatse, met in de servicebus de meest gangbare onderdelen voor met name airco’s en bedrijfskoeling. Overige onderdelen kunnen meestal direct besteld en binnen 24 uur geleverd worden. ASP Koude en Warmte Techniek werkt alleen met gecertificeerde monteurs met veel ervaring in op het gebied van koeltechniek.

Onderhoud

Volgens de F-gassen regelgeving in de EU moeten alle installaties met meer dan 3 kg. koelgas inhoud een keer per jaar verplicht onderhouden worden door een gecertificeerd bedrijf. Ook voor dit jaarlijks onderhoud kunt u ASP Koude en Warmte Techniek inschakelen. Een vereiste is dat er een logboek wordt bijgehouden bij de installatie. ASP Koude en Warmte Techniek levert het logboek compleet aan en bij ieder servicebezoek wordt het logboek bijgewerkt.

Er kan ook een onderhoudscontract worden afgesloten. Neem contact op met ASP Koude en Warmte Techniek voor een vrijblijvende prijsopgave. Met een onderhoudscontract krijgt u voorrang bij eventuele storingen en korting op diverse onderdelen. Met een onderhoudscontact hoeft u zelf niet aan het periodiek onderhoud te denken. Een van onze monteurs neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.