Service

Reparatie

ASP beschikt over moderne serviceapparatuur en een volledig ingerichte servicebus. In geval van storingen zijn ze altijd snel ter plaatse, met in de servicebus de meest gangbare onderdelen voor met name airco’s en bedrijfskoeling. Overige onderdelen kunnen meestal direct besteld en binnen 24 uur geleverd worden. ASP werkt alleen met gecertificeerde monteurs met veel ervaring in op het gebied van koeltechniek.

Onderhoud

Volgens de F-gassen regelgeving in de EU moeten alle installaties met meer dan 3kg koelgas inhoud een keer per jaar verplicht onderhouden worden door een gecertificeerd bedrijf. Ook voor dit jaarlijks onderhoud kunt u ASP inschakelen. Een vereiste is dat er een logboek wordt bijgehouden bij de installatie. ASP levert het logboek compleet aan en bij ieder servicebezoek wordt het logboek bijgewerkt.

Er kan ook een onderhoudscontract worden afgesloten. Neem contact op met Airco Service Point voor een vrijblijvende prijsopgave. Met een onderhoudscontract krijgt u voorrang bij eventuele storingen en korting op diverse onderdelen. Met een onderhoudscontact hoeft u zelf niet aan het periodiek onderhoud te denken. Een van onze monteurs neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.